Kinderkaravaan

De Kinderkaravaan is een serie van eucharistievieringen speciaal voor jonge gezinnen. Als een reisgezelschap van Karavaangezinnen trekt de Kinderkaravaan van kerk naar kerk in Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch. Samen vieren we de eucharistie, vertellen we een mooi verhaal aan de kinderen en zingen we verschillende liedjes. De Karavaanvieringen zijn daarmee een laagdrempelige, leuke manier voor gezinnen om zich (weer) thuis te voelen in de kerk. De vieringen helpen andersom ook om het katholieke geloof thuis een plaats te geven. Zodra meer bekend is over de vieringen in het jaar 2020-2021 wordt dat op deze plaats gepubliceerd.

Kinderkaravaan