Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

vrijdag 18
okt 19.00 uur
Dank-je-wel-bijeenkomst voor de vrijwilligers van de Bernardusparochie
Vrijdagavond 18 oktober 2019
Dit jaar wordt er voor het eerst een parochiebrede dank-je-wel-bijeenkomst gehouden op vrijdag­avond 18 oktober a.s. in Oudenbosch.
donderdag 14
nov 19.30 uur
Carmina Burana - Carl Orff
Donderdag 14 november Basiliek Oudenbosch
Op donderdag­avond 14 november staan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch weer open voor de liefhebbers van de Carmina Burana van Carl Orff.
zaterdag 07
Tango Argentino
Zaterdag 7 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch

Tango Argentino is een vurig eerbetoon aan Piazzolla

Het genre verwierf in één keer landelijke bekendheid door de uitvoering van ‘Adios Nonino’ tijdens het huwelijk van Willem Alexander en Maxima. Piazzolla creëerde een bijzondere versie van de Tango en wisselt ritmisch en passioneel geweld af met gevoelens van weemoed uit de straten van Buenos Aires. Tijdens de voor­stel­ling ‘Tango Argentino’ brengen 25 topmusici van het Inter­national Symphony Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen het publiek in vervoering met de meest intense Tango’s en in het bijzonder die van Piazzolla. Ervaar de sensualiteit, passie en melancholie van Zuid-Amerika tijdens deze unieke concertreeks in Nederland.
woensdag 11
Christmas Evening with Trijntje
Woensdag 11 december Basiliek Oudenbosch
Op woensdag 11 december gaan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch open voor de liefhebbers van een soulvolle Kerst­avond.
donderdag 12
Kerstconcert Don KosakenChor Russland
Donderdag 12 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
Kiwanisclub Halderberge zorgt met het Kerst­con­cert van het Don KosakenChor Russland voor een primeur in de Basiliek van Oudenbosch!
zondag 15
Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Zondag 15 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
Op zondag 15 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerst­con­cert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeks. Met dit jaar ook weer solisten van wereldklasse.