Activiteiten van de Parochie

Overzicht van activiteiten van onze parochie.

donderdag 30
jan 19.30 uur
Zeven kathedralen en vijfentwintig basilieken
in woord en beeld, door Hugo Kolstee
Neder­landers bezoeken in het buiten­land de ene kathedraal na de andere, maar in eigen land lopen ze eraan voorbij. Met de opening vorig jaar van het ‘Grootste Museum van Neder­land’, een uniek initiatief van Museum Catharijneconvent in Utrecht, is een eerste stap gezet om dit te veranderen.
zondag 09
feb 9.30 uur
Kinderkaravaan
Nieuwe kinderkaravaan 2019 -2020
De KinderKaravaan is een serie van zes eucha­ris­tie­vieringen speciaal voor jonge gezinnen. Als een reisgezel­schap van KaravaanGezinnen reist de KinderKaravaan samen met ons kinderkoor tussen de kerken in Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch.
maandag 10
feb 19.30 uur
Parochievernieuwing
10 februari en 6 april 2020, van 19.30 - 21.30 uur
Twee bijeenkomsten over parochie­ver­nieu­wing op maandag 10 februari en maandag 6 april 2020, van 19.30 - 21.30 uur in de Cuyperszaal van de Basiliek.
dinsdag 11
feb 18.30 uur
Start nieuwe Alpha cursus
Uitnodiging aan parochianen
Heb je vragen over de zin van je leven, over je geloof, of over wie is Jezus voor jou? Wil je leren je geloof ook vanuit je hart te gaan ervaren? Heb je moeite om met andere mensen, of met je kinderen en kleinkinderen, die willen weten waarom jij gelooft, dat ook vanuit je hart onder woorden te brengen? Dan is een Alpha-cursus echt iets voor jou!