Kinderkaravaan

gepubliceerd: woensdag, 23 oktober 2019

De Kinderkara­vaan is een serie van eucha­ris­tie­vie­ringen speciaal voor jonge gezinnen. Als een reisgezel­schap van Kara­vaangezinnen trekt de Kinderkara­vaan van kerk naar kerk in Hoeven, Oud Gastel en Ouden­bosch. Samen vieren we de eucha­ris­tie, ver­tellen we een mooi verhaal aan de kin­de­ren en zingen we ver­schil­lende liedjes. De Kara­vaan­vie­ringen zijn daar­mee een laag­drem­pe­lige, leuke manier voor gezinnen om zich (weer) thuis te voelen in de kerk. De vie­rin­gen helpen andersom ook om het katho­lie­ke geloof thuis een plaats te geven. Zodra meer bekend is over de vie­rin­gen in het jaar 2020-2021 wordt dat op deze plaats ge­pu­bli­ceerd.

Kinderkaravaan