Christmas Evening with Trijntje

gepubliceerd: woensdag, 29 augustus 2018
foto: Mark Buijs
Christmas Evening with Trijntje

Op zaterdag 29 december gaan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch open voor de liefhebbers van een soulvolle Kerst­avond.

Als werk­groep concerten zijn wij trots dat we dit jaar weer een Kerst­concert kunnen organiseren en wel met Trijntje Oosterhuis. Wie kent haar niet en dat zij zeer enthousiast was toen zij hoorde naar de Basiliek in Oudenbosch te mogen komen was dat voor ons ook een geweldige opsteker. We gaan er een mooie avond van maken.

A Christmas Evening with Trijntje

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerst­avond genieten in de mooiste kerken van Nederland. Geen bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes. Naast de standards uit het “American Songbook”, komen ook de persoonlijke liedjes als “Ken Je Mij”, “Telkens Weer” en “Voor haar” voorbij. In december 2018 keert Trijntje terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een “Christmas Evening With Trijntje”.

Kaarten en informatie

De Basiliek is traditiegetrouw één van de best bezochte kerst­concertlocaties in Nederland. Wees er dus op tijd bij om uw kaarten voor dit sfeervolle concert te bestellen.

• Zaterdag 29 december 2018
  • Aanvang concert: 20.00 uur, kerk open 19.00 uur
  • Locatie: Basiliek, Markt 57, Oudenbosch
  • Prijs van de kaarten is € 32,50 incl. 1 consumptie
  • Vrije zit­plaatsen.
  • Rolstoel toegankelijk, graag wel aanmelden via onderstaand mailadres.
  • Bestellen kaarten: Ticket
  • info: pr@basiliek-oudenbosch.nl
Komt u van ver ook geen probleem!

Hotel de Reiskoffer heeft speciaal voor u een arrangement samengesteld om zorgeloos het concert bij te wonen en ook nog te genieten van een culinair 3-gangen diner - luxe kamer en uitgebreid ontbijtbuffet op de dag na het concert.
Informatie over dit arrangement Hotel De Reiskoffer