Kinderkaravaan

De KinderKaravaan zijn zeven vieringen speciaal voor jonge gezinnen. Als een reisgezelschap van KaravaanGezinnen reist de KinderKaravaan samen met kinderkoor de St. Jannekes tussen de kerken in Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch. Samen vieren we de eucharistie, vertellen we een mooi verhaal aan de kinderen en zingen we met het kinderkoor verschillende liedjes. De KaravaanVieringen zijn daarmee een laagdrempelige, leuke manier voor gezinnen om zich (weer) thuis te voelen in de kerk. De vieringen helpen andersom ook om het katholieke geloof thuis een plaats te geven. Thema van de Karavaanvieringen in het seizoen 2016 – 2017 is ‘Schatgravers gezocht!’.

Agenda:

nieuwe data nog niet bekend.

Meer informatie