• Hoeven
  • Oud Gastel
  • Bosschenhoofd
  • Basiliek Oudenbosch
  • Basiliek Oudenbosch
  • Oud Gastel
  • Bosschenhoofd
 
 
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Concerten

Met enige regelmaat worden in de Basiliek in Oudenbosch concerten georganiseerd. Contactpersoon hiervoor is Willem Snijders, (06) 53 111 697, pr@basiliek-oudenbosch.nl

Voor concerten in andere kerken kan contact worden opgenomen met de parochiekerncommissies.


(geen berichten gevonden)

Concerten in het verleden

Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Door de nieuwe coronamaatregelen UITGESTELD naar 2022
gepubliceerd: zondag, 28 november 2021
Op zondag 19 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerstconcert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeks. Met dit jaar ook weer solisten van wereldklasse.
Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Zondag 15 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: dinsdag, 24 september 2019
Op zondag 15 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerstconcert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeks. Met dit jaar ook weer solisten van wereldklasse.
Kerstconcert Don KosakenChor Russland
Donderdag 12 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: donderdag, 19 september 2019
Kiwanisclub Halderberge zorgt met het Kerstconcert van het Don KosakenChor Russland voor een primeur in de Basiliek van Oudenbosch!
Tango Argentino - een vurig eerbetoon aan Piazzolla
Zaterdag 7 december - 20.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: maandag, 23 september 2019
Het genre verwierf in één keer landelijke bekendheid door de uitvoering van ‘Adios Nonino’ tijdens het huwelijk van Willem Alexander en Maxima. Piazzolla creëerde een bijzondere versie van de Tango en wisselt ritmisch en passioneel geweld af met gevoelens van weemoed uit de straten van Buenos Aires. Tijdens de voorstelling ‘Tango Argentino’ brengen 25 topmusici van het International Symphony Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen het publiek in vervoering met de meest intense Tango’s en in het bijzonder die van Piazzolla. Ervaar de sensualiteit, passie en melancholie van Zuid-Amerika tijdens deze unieke concertreeks in Nederland.
Carmina Burana - Carl Orff
Donderdag 14 november Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: vrijdag, 13 september 2019
Op donderdagavond 14 november staan de deuren van de Basiliek van Oudenbosch weer open voor de liefhebbers van de Carmina Burana van Carl Orff.

 

Postbus 174, 4730 AD Oudenbosch • Markt 59, 4731 HN Oudenbosch • (0165) 330 502 • info@bernardusparochie.nl      Website gerealiseerd door iMoose