Concerten

Met enige regelmaat worden in de Basiliek in Oudenbosch concerten georganiseerd. Contactpersoon hiervoor is Willem Snijders, (06) 53 111 697, pr@bernardusparochie.nl

Voor concerten in andere kerken kan contact worden opgenomen met de parochiekerncommissies.

Kerstconcert Dana Winner
15 december 2022 een speciaal kerstconcert in de Basiliek te Oudenbosch
gepubliceerd: maandag, 3 oktober 2022
DANA WINNER, een van de populairste zangeressen uit Vlaanderen, geeft op 15 december 2022 een speciaal kerstconcert in de Basiliek te Oudenbosch.
Kerstconcert - Oudenbosch Mannenkoor
Zondag 18 december - 15.00 uur - Basiliek Oudenbosch
gepubliceerd: vrijdag, 21 oktober 2022
Op zondag 18 december houdt het Oudenbosch’ Mannenkoor haar alom bekende Kerstconcert. Een traditie die al ruim 40 jaar voortduurt in een ononderbroken reeks. Met dit jaar ook weer solisten van wereldklasse.

Concerten in het verleden

(geen berichten gevonden)